Volg Ons:
IT-Zaken

Waarom wij?

Dit is waarom mensen voor ons kiezen.

Met hoogwaardig advies, innovatieve oplossingen en focus op circulaire IT, biedt IT-Zaken betrouwbare ondersteuning en toekomstgerichte IT-inrichting. Onze deskundige IT-professionals staan klaar om uw bedrijf te helpen bij het oplossen van problemen en het optimaliseren van uw IT-infrastructuur. Met onze circulaire aanpak dragen we bij aan duurzame IT-oplossingen die kosten drukken. Kies voor IT-Zaken en vertrouw op onze expertise voor al uw ICT-behoeften.

Onze producten

Advies

Innovatief

Circulaire oplossingen

De honingraat

Verbintenis in alle IT

Wij geloven sterk in de kracht van verbinding en de samenhang tussen verschillende IT-componenten. Als symbool voor deze verbondenheid maken wij gebruik van honingraatpanelen. Deze panelen bestaan uit meerdere lagen, waarbij de binnenlaag een structuur heeft die lijkt op een bijenraat. Deze bijenraat bestaat uit aaneengesloten zeshoeken, bedekt met een laminaatlaag erboven en eronder. Deze specifieke structuur van de honingraatpanelen biedt verschillende voordelen en staat symbool voor de efficiënte manier waarop we ruimtes opdelen en componenten in de IT verbinden.

Net zoals de zeshoeken in de bijenraat perfect op elkaar aansluiten, zien wij een vergelijkbare verbinding tussen de diverse IT-onderdelen die we aanbieden, zoals netwerken, servers, internet, telefonie, cloudoplossingen en beveiliging. De honingraatpanelen symboliseren de sterke en effectieve verbintenis tussen deze onderdelen, waarbij elk deel een cruciale rol speelt in het geheel.

Honingraatpanelen symboliseren niet alleen het belang van samenwerking tussen verschillende IT-componenten, maar laten ook zien dat we streven naar efficiëntie, betrouwbaarheid en optimalisatie van IT-infrastructuren. Bij ons staat de honingraat als symbool voor de synergie en harmonie tussen alle onderdelen van IT, en we zijn er trots op deze gedachte te delen met onze gewaardeerde klanten.

Ons management team

Toegewijde & ervaren medewerkers

Adrie van Schendel

Adrie van Schendel

Directeur/Eigenaar

Henny van Osta

Henny van Osta

Accountmanager buitendienst

Monique Emmen

Monique Emmen

HR-Manager

Adri Zwanenberg

Adri Zwanenberg

Teamleider Operations