Volg Ons:
IT-Zaken
Icon

Servicedesk

Een team van servicedeskspecialisten dat uw medewerkers ondersteunt bij problemen, verzoeken en technische vragen met betrekking tot de IT.

Lees meer
Icon

Cybersecurity

Maatregelen en procedures die gericht zijn op het beschermen van uw organisatie tegen ongeautoriseerde toegang, aanvallen en schade.

Lees meer
Icon

Consultancy

Benut de volledige potentie van uw bedrijf, verminder kosten en vergroot uw concurrentievoordeel met de krachtige consultancy van IT-Zaken. Ontdek hoe wij uw IT-uitdagingen omzetten in waardevolle kansen.

Lees meer
Icon

Werkplekbeheer

Behoefte aan extra IT-capaciteit? Of wilt u uw servicedesk bij een betrouwbare partij onderbrengen? Outsourcing is de oplossing!

Lees meer
Icon

VoIP

Ontdek de toekomst van zakelijke communicatie met onze geavanceerde VoIP-dienst. Naadloze integratie, flexibele schaalbaarheid, verhoogde productiviteit, kostenbesparingen en betrouwbare kwaliteit.

Lees meer
Icon

Back-up

IT-Zaken biedt maatwerk back-upoplossingen voor optimale gegevensbescherming. Met lokale, externe en cloudback-ups, gecombineerd met geavanceerde herstelmogelijkheden, garanderen wij de veiligheid en continuïteit van uw bedrijfsgegevens.

Lees meer
Icon

Wachtwoordmanager

Beheer al uw wachtwoorden veilig en gemakkelijk met onze wachtwoordmanager. Sterke wachtwoorden, veilige opslag en inzicht in uw organisatie.

Lees meer
Icon

Cameratoezicht

IT Zaken biedt professionele cameratoezichtsystemen voor een veilige omgeving. Draadloos, infrarood, verborgen of dome camera's, afgestemd op uw wensen. Onze experts zorgen voor installatie en advies op maat.

Lees meer
Icon

Firewall

Bescherm uw bedrijf tegen geavanceerde hackers en minimaliseer de kans op netwerkinbraken met onze krachtige Managed Firewall dienstverlening.

Lees meer