Volg Ons:
IT-Zaken

Firewall

...

Bij IT-Zaken begrijpen we hoe cruciaal een goede beveiliging van uw IT-omgeving is. We hebben met zorg de beste oplossingen geselecteerd om aan uw beveiligingsbehoeften te voldoen, en we zijn trots om samen te werken met gerenommeerde leveranciers zoals Cisco en Fortinet. Met hun geavanceerde firewalls bieden we u de hoogste mate van beveiliging.

Als uw IT-partner nemen wij de verantwoordelijkheid voor het bewaken van het internetlandschap en het beschermen tegen nieuwe bedreigingen. Dit geeft u gemoedsrust, wetende dat uw IT-omgeving in veilige handen is. We zorgen ervoor dat uw firewall nauwkeurig geconfigureerd is, met strikte toegangsregels die bepalen wie wel en wie geen toegang heeft tot uw netwerk of werkplek.

Cisco is wereldwijd erkend als een merk dat uitblinkt in netwerkbeveiliging. Met hun betrouwbare en geavanceerde firewalls bieden ze robuuste bescherming tegen bedreigingen. De diepgaande en intelligente dreigingsdetectie van Cisco firewalls zorgen ervoor dat uw IT-omgeving optimaal beveiligd is.

Fortinet staat bekend om zijn toonaangevende cybersecurity-oplossingen en geavanceerde firewalltechnologieën. Hun firewalls bieden uitgebreide bescherming met geïntegreerde beveiligingsfuncties, waaronder antivirus, intrusion prevention system (IPS), virtual private network (VPN) en applicatiecontrole. Met Fortinet firewalls kunt u erop vertrouwen dat uw netwerk effectief beschermd wordt tegen bedreigingen, zonder concessies te doen aan de prestaties.

Met onze Managed Firewall-dienstverlening bieden we een allesomvattende oplossing voor de beveiliging van uw IT-omgeving. We nemen het volledige onderhoud en beheer op ons, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Bij IT-Zaken streven we ernaar om uw betrouwbare partner te zijn, zodat u met vertrouwen kunt werken in een veilige digitale omgeving.

Real-time netwerkbeveiliging

Sluit snel en betrouwbare gevaarlijke lekken in uw netwerk.

Extra beveiliging opties

 • Secure Web Gateway
  laat uw gebruikers veilig surfen op het internet
 • 2x WAN
  altijd online met extra back-up lijnen
 • VPN
  met een veilige verbinding naar het internet
 • Multifactor Autorisatie
  inloggen met 2 factor autorisaties (bijv. bij uw bank)

Wij bieden een complete oplossing voor uw beveiliging! Wilt u meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Terug

Bij IT-Zaken kunt u terecht voor al uw IT-gerelateerde problemen. Of het nu gaat om computerreparatie, netwerkconfiguratie, software-installatie of technische ondersteuning, wij staan voor u klaar. Ons deskundige team biedt professionele oplossingen en zorgt ervoor dat uw IT-systemen optimaal functioneren. Vertrouw op IT-Zaken voor betrouwbare en efficiƫnte IT-ondersteuning.

Contact