Volg Ons:
IT-Zaken

Back-up

...

Maakt u nog back-ups door uw gegevens op te slaan op een USB-stick of externe harde schijf? Dan moet u weten dat dit bepaalde risico's met zich mee brengt. Bij een ransomware aanval, waarbij uw gegevens worden versleuteld, bestaat het gevaar dat deze back-ups ook worden aangetast, waardoor ze waardeloos worden. Daarnaast komt het regelmatig voor dat data verloren gaat of beschadigd raakt bij dit type back-ups.

Om deze problemen te voorkomen, is het verstandig om uw back-ups buiten uw organisatie op te slaan en meerdere kopieën te hebben. Soms is dit zelfs een vereiste om te voldoen aan wettelijke bepalingen waarin staat dat bepaalde gegevens ten minste zeven jaar bewaard moeten worden. Op deze manier kunt u er altijd op vertrouwen dat uw gegevens beschikbaar blijven.

Bij IT-Zaken bieden we stabiele online back-upoplossingen. Onze betrouwbare online back-upoplossingen worden mogelijk gemaakt door onze gerenommeerde leveranciers, Datto SaaS en Acronis. Met behulp van hun geavanceerde technologieën en infrastructuren kunnen wij optimale gegevensbescherming bieden aan onze klanten. Datto SaaS en Acronis stellen ons in staat om lokale, externe en cloudback-ups aan te bieden, samen met geavanceerde herstelmogelijkheden. Door gebruik te maken van deze toonaangevende leveranciers, garanderen wij de veiligheid, continuïteit en beschikbaarheid van uw bedrijfsgegevens.

Back-up van IT-Zaken

  1. Bescherming van uw data tegen virussen en hackers
  2. Veilig stellen van uw data bij een eventuele computercrash
  3. Veilig stellen van uw data bij diefstal of verlies
  4. Met IT-Zaken doelgericht naar de beste oplossing!

Met onze back-up service hoeft u zich geen zorgen meer te maken!

Alle voordelen op een rijtje

  • Back-ups van uw bestanden en folders
  • Veilig en snel herstellen van data
  • Altijd beschermd bij diefstal en schade
  • Retentietijd van 14 dagen

Terug

Bij IT-Zaken kunt u terecht voor al uw IT-gerelateerde problemen. Of het nu gaat om computerreparatie, netwerkconfiguratie, software-installatie of technische ondersteuning, wij staan voor u klaar. Ons deskundige team biedt professionele oplossingen en zorgt ervoor dat uw IT-systemen optimaal functioneren. Vertrouw op IT-Zaken voor betrouwbare en efficiƫnte IT-ondersteuning.

Contact