Volg Ons:
IT-Zaken

Wachtwoordmanager

...

Een wachtwoord is een essentiële digitale sleutel die tegenwoordig onmisbaar is voor al uw online accounts, inclusief uw werkomgeving. Met de opkomst van SaaS-applicaties wordt het steeds belangrijker om deze gegevens te beschermen met sterke, unieke wachtwoorden.

Het wordt steeds moeilijker om al uw wachtwoorden te onthouden, en vaak gebruikt men voor elke applicatie of website hetzelfde wachtwoord. Dit brengt aanzienlijke beveiligingsrisico's met zich mee. Als een hacker toegang krijgt tot dat ene wachtwoord, hebben ze direct toegang tot al uw accounts. Bovendien kost het een hacker slechts 0,0005 seconden om een wachtwoord te kraken als het bestaat uit minder dan 8 tekens.

Wij bieden Passwordstate als oplossing. Met Passwordstate kunt u sterke, unieke wachtwoorden genereren en veilig opslaan in een digitale kluis. Het biedt ook inzicht in het wachtwoordgebruik van uw organisatie, zodat u kunt controleren hoe wachtwoorden worden gebruikt en wie er toegang toe heeft.

Om Passwordstate effectief te gebruiken, kunt u het installeren als een browserplug-in of toegang krijgen tot de online omgeving waar u al uw wachtwoorden kunt beheren. U hoeft slechts één hoofdwachtwoord te onthouden waarmee u toegang krijgt tot Passwordstate, en de wachtwoordmanager regelt de rest voor u.

Met Passwordstate kunt u ook extra beveiligingsopties gebruiken, zoals het automatisch genereren van sterke wachtwoorden, veiligheidsrapportage om bij te houden wie wachtwoorden opvraagt en het toekennen van gebruikersrechten tot relevante wachtwoorden.

Door Passwordstate te gebruiken als uw wachtwoordmanager, kunt u uw accounts veilig houden en het risico op beveiligingsinbreuken verminderen. U heeft toegang tot al uw wachtwoorden op één plek, wat het beheren en onthouden van wachtwoorden veel gemakkelijker maakt.

Wachtwoordmanager van IT-Zaken

 1. Genereer automatisch sterke wachtwoorden
 2. Al uw wachtwoorden veilig op één plek
 3. Inzage in wachtwoord gebruik van uw organisatie
 4. Met IT-Zaken doelgericht naar de veiligste oplossing!

Omdat één wachtwoord makkelijker te onthouden is dan 100.

Extra beveiligingsopties

 • Sterk uniek wachtwoord
  Genereer automatisch een sterk wachtwoord
 • Veilig opslaan
  Sla uw wachtwoorden veilig op in een digitale kluis
 • Veiligheidsrapport
  Rapportage wie een wachtwoord opvraagt
 • Veilig opslaan
  Geef gebruikers rechten tot relevante wachtwoorden

Wij bieden een online omgeving voor al uw wachtwoorden!

Zo blijven uw accounts altijd veilig.

Terug

Bij IT-Zaken kunt u terecht voor al uw IT-gerelateerde problemen. Of het nu gaat om computerreparatie, netwerkconfiguratie, software-installatie of technische ondersteuning, wij staan voor u klaar. Ons deskundige team biedt professionele oplossingen en zorgt ervoor dat uw IT-systemen optimaal functioneren. Vertrouw op IT-Zaken voor betrouwbare en efficiƫnte IT-ondersteuning.

Contact