Volg Ons:
IT-Zaken

Werkplekbeheer

...

Bij IT-Zaken begrijpen we dat uw bedrijf behoefte heeft aan extra personeel en IT-capaciteit. Daarom bieden wij de perfecte oplossing. Dankzij onze unieke samenwerking met de IT-Academie kunnen we getalenteerde mensen opleiden tot gecertificeerde IT'ers, die direct binnen uw organisatie aan de slag kunnen. Stelt u zich eens voor: u heeft behoefte aan extra IT-ondersteuning en wij regelen het voor u! Of het nu gaat om het verwerken van vragen, het uitvoeren van changes of het oplossen van problemen, ons gecertificeerde personeel staat klaar om de IT-capaciteit binnen uw bedrijf te versterken. Onze experts met certificeringen zoals ITIL, CompTIA+ en MS900 vullen uw team aan en zorgen ervoor dat uw IT-omgeving soepel blijft draaien.

Maar we gaan nog een stap verder. Heeft u behoefte aan een goed georganiseerde servicedesk binnen uw bedrijf? Onze specialisten kunnen een servicedesk implementeren en inrichten die perfect past bij uw organisatie. Een servicedesk speelt een cruciale rol in een snelgroeiende organisatie. Het vormt een centraal punt waar alle IT-gerelateerde vragen worden afgehandeld. Onze servicedesk voert proactief beheer uit, waardoor potentiële problemen vroegtijdig worden opgespoord en aangepakt. En mocht er toch een storing optreden, dan staan we direct paraat om actie te ondernemen. Met onze diensten heeft u een betrouwbare partner die uw servicedesk op maat inricht en ervaren personeel levert om uw team te versterken.

Als u nog een stapje verder wil gaan, wat dacht u dan van een Single Point of Contact (SPOC)? Met onze SPOC heeft u een centraal aanspreekpunt waar al uw medewerkers terechtkunnen voor vragen, niet alleen op IT-gebied, maar ook voor andere zaken zoals facilitaire diensten. Onze SPOC verlicht de druk op teamleiders en zorgt ervoor dat zij zich kunnen concentreren op hun kerntaken. Of het nu gaat om IT-ondersteuning of andere verzoeken, wij staan klaar om al uw medewerkers snel en efficiënt te helpen.

Werkplekbeheer met IT-Zaken

  1. IT-ondersteuning voor extra personeel
  2. Servicedesk voor uitbesteding van uw IT-problemen
  3. Single Point of Contact voor al uw vragen
  4. Outsourcing voor uw projecten

Bij IT-Zaken begrijpen we dat u zich als ondernemer wilt kunnen richten op uw bedrijf, zonder u zorgen te hoeven maken over IT-gerelateerde zaken. Daarom bieden we outsourcingmogelijkheden die ervoor zorgen dat uw IT-omgeving naadloos blijft functioneren. Ons team van experts zorgt voor continue monitoring, proactieve maatregelen en tijdige updates, zodat u zich gerustgesteld voelt en ongestoord kunt focussen op uw werk. Laat ons uw IT-ondersteuning regelen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Terug

Bij IT-Zaken kunt u terecht voor al uw IT-gerelateerde problemen. Of het nu gaat om computerreparatie, netwerkconfiguratie, software-installatie of technische ondersteuning, wij staan voor u klaar. Ons deskundige team biedt professionele oplossingen en zorgt ervoor dat uw IT-systemen optimaal functioneren. Vertrouw op IT-Zaken voor betrouwbare en efficiƫnte IT-ondersteuning.

Contact