Volg Ons:
IT-Zaken

VoIP

...

Met Voice over IP (VoIP) kunt u telefoneren via het internet, wat een geweldige moderne technologie is. Het heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we telefonisch communiceren. Met VoIP kunt u genieten van de vrijheid om te bellen en gebeld te worden via elke internetverbinding, waar u ook bent. Het is fantastisch om te weten dat u niet langer gebonden bent aan een traditionele telefoonlijn of een fysieke telefooncentrale nodig heeft.

Bij onze geavanceerde VoIP-dienst werken we samen met betrouwbare leverancier RoutIT, die producten van topkwaliteit leveren. Dankzij deze partners kunnen wij onze klanten voorzien van een naadloze integratie, flexibele schaalbaarheid en een verhoogde productiviteit. We zijn verheugd om te kunnen vertrouwen op het betrouwbare en redundante netwerk van RoutIT, wat resulteert in een stabiele en hoogwaardige telefonie-ervaring.

Wat VoIP beter maakt, is onder andere de keuze die u heeft bij het selecteren van apparatuur voor uw gesprekken. U kunt kiezen voor een vast toestel of een draadloos toestel, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Bovendien kunt u profiteren van bellen via de cloud, integratie met mobiele telefoons of zelfs bellen via Microsoft Teams. De mogelijkheden zijn eindeloos en bieden u veel flexibiliteit. Met een telefooncentrale in de cloud kunt u genieten van geavanceerde functies en routeringsmogelijkheden, waardoor uw communicatie-efficiëntie toeneemt.

Een ander groot voordeel van VoIP is de eenvoudige uitbreidingsmogelijkheid van uw telefoniesysteem. Of u nu extra toestellen wilt toevoegen, twee aparte lijnen wilt verbinden of zowel zakelijk als privé wilt bellen, VoIP biedt de perfecte oplossing om altijd bereikbaar te zijn. Zo kunt u gerustgesteld zijn, wetende dat u kunt vertrouwen op een flexibel en schaalbaar systeem dat met uw groeiende behoeften kan meegroeien.

VoIP van IT-Zaken

 1. Uitgebreid en krachtig platform
 2. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
 3. Betrouwbaar en redundant netwerk
 4. Met IT-Zaken doelgericht naar de beste oplossing!

Upgrade uw zakelijke telefonie. Stap over naar VoIP!

Het beste en meest betrouwbare telefonie netwerk voor uw organisatie

Voordelen van VoIP

 • Geen gemiste gesprekken meer
  door maximale bereikbaarheid
 • Niet locatie gebonden
  waar u ook bent, bent u bereikbaar
 • Flexibel en betrouwbaar
  VoIP groeit met uw bedrijf mee
 • Vriendelijk voor uw portemonnee
  u betaalt een vast, laag bedrag per maand

Terug

Bij IT-Zaken kunt u terecht voor al uw IT-gerelateerde problemen. Of het nu gaat om computerreparatie, netwerkconfiguratie, software-installatie of technische ondersteuning, wij staan voor u klaar. Ons deskundige team biedt professionele oplossingen en zorgt ervoor dat uw IT-systemen optimaal functioneren. Vertrouw op IT-Zaken voor betrouwbare en efficiƫnte IT-ondersteuning.

Contact